La Fundació Salut i Envelliment UAB presenta l'estudi pilot de reminiscència basada en el futbol al CRE de Salamanca al costat de Vicente del Bosque i Michael Robinson

El 20 i 21 de novembre de 2014 va tenir lloc a Salamanca, a la seu del Centro de Referencia Estatal de Atención a personas con enfermead de Alzheimer y otras demencias, la presentació de l'estudi pilot sobre "Reminiscència basada en el futbol", que dirigeix la Fundació Salut i Envelliment, promogut i finançat per la Federación Española de Asociaciones de Futbolistas Veteranos (FEAFV).

D'esquerra a dreta: Sara Domènech, doctora en Psicologia de la Fundació Salut i Envelliment (FSiE) de la UAB ; Laura Coll, metgessa de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB; Juan Mari Zorriqueta, president de la Federación Española de Asociaciones de Futbolistas Veteranos (FEAFV).

La presentació de l'estudi va anar a càrrec de Laura Coll i Sara Domènech, metgessa i psicòloga de la Fundació Salut i Envelliment, juntament amb el president de la FEAFV, Juan María Zorriqueta, en un acte presidit pel director general del IMSERSO, César Antón Beltrán, on també participaven Michael Robinson i Vicente del Bosque. A la presentació es van donar a conèixer els principals resultats del projecte als tallers desenvolupats tant al Hospital de Dia del Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona com a la residència Ballesol Burjassot de València. L'experiència properament es durà terme a Bilbao. 

D'esquerra a dreta: Sara Domènech, doctora en Psicologia de la Fundació Salut i Envelliment (FSiE) de la UAB ; Laura Coll, metgessa de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB; Vicente del Bosque (entrenador de la Selecció Espanyola de Futbol); César Antón Beltrán. Director General del Imserso; Michael Robinson, director del programa Informe Robinson, de Canal +; José Larraza, redactor del programa Informe Robinson, i responsable del documental Fútbol, un refugio para el recuerdo;  Juan Mari Zorriqueta, president de la Federación Española de Asociaciones de Futbolistas Veteranos (FEAFV).

Podeu trobar més informació sobre l'estudi "Reminiscència basada en el futbol" en aquest enllaç.