Presentades les conclusions del projecte Easy Tablet al 10è Networking Breakfast

El proppassat 24 de febrer de 2015 es van presentar, en el marc del 10è Networking Breakfast organitzat per Sarrià-Sant Gervasi Districte de Coneixement, els resultats del projecte EasyTablet.

EasyTablet és una iniciativa d’innovació social impulsada per Tunstall Televida, Orange i la Fundació Salut i Envelliment UAB., que consisteix en la introducció d’una tauleta digital en el servei de teleassistència per donar suport a persones grans. EasyTablet fa servir un sistema operatiu de fàcil i atractiu ús, així com un dinamitzador sociocultural de persones grans que actua com a formador de noves tecnologies i community manager.

EasyTablet s’ha testat com a suport de persones grans cuidadores amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. Així mateix, com a suport de persones grans que viuen soles en entorns rurals amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

A l’acte la Fundació Salut i Envelliment, com a part integrant del projecte, estigué representada per Toni Rivero, cap de Consultoria i Projectes d'Envelliment, qui féu una exposició dels resultats d’avaluació de l’EasyTablet com a suport de persones grans cuidadores.

Per a més informació sobre l'acte, feu click en aquest enllaç. També podeu consultar la presentació de Toni Rivero a continuació: